Cookie Consent

Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze​​ Privacy Policy voor meer informatie.

Briegel zoekt... Designer

Ben jij de designer die ons team gaat versterken? Bekijk hier de vacature bij Briegel voor een Designer.

Vacature: Designer
Bedrijf
: Briegel
Locatie
: Enschede (Alkmaar kan ook!)
Werktype
: Fulltime

Wij zijn Briegel 

Bedenkers en bouwers van én aan slimme merken en slimme bedrijven. Maar ook eersteklas reuringmakers. Dat is wat Briegel is. We komen met toekomstklare ideeën en oplossingen die je onderneming laten vliegen. Kansen zien is één. Ze realiseren is een ander verhaal.

Briegel pakt aan en pakt door. Wat je vraag ook is. We bemoeien ons graag met je merk, je positionering en je campagne. Maar óók met je bedrijfsvoering, business propositie en -development, sales en je product. Of je nu net begint of al doorgewinterd bent: we ondernemen met je mee. Met sterke strategie, creatieve creativiteit, innovatieve innovatie, en commercieel inzicht bereiken we samen ons doel. Briegel is resultaatgericht. Inventief. En ja, we zijn ook no nonsense, dus we verkopen geen bullshit!

Jouw nieuwe uitdaging

Ben jij de designer die ons team gaat versterken? Dan heb jij aan een woord al genoeg om briefings van onze klanten te vertalen naar creatieve en pakkende beelden. Als je ook nog eens ideeën om kunt toveren naar sterke middelen en presentaties dan heb je onze nieuwsgierigheid al gewekt. 

Als designer ben je binnen Briegel samen met de art director en copywriter verantwoordelijk voor concept, creatie en realisatie van campagnes, positionering en presentaties van uiteenlopende merken en bedrijven. Je doorziet zaken snel en weet makkelijk tot de kern door te dringen: handige eigenschappen als je strategische vraagstukken tot leven laat komen in de juiste beelden. Daarbij denk je out-of-the-box, ben je conceptueel sterk en weet je ons te overtuigen met jouw creatieve oplossingen. Bij de uitvoering van plannen houd je tijdens het hele productieproces, van shoot tot eindrapportage, de creatieve regie en het overzicht.

Dit worden je taken:
• bedenken en creëren van resultaatgerichte campagnes met het creatieve team.
• art direction en design.
• presenteren aan de klant.
• begeleiden van de klant door het design proces.
• uitvoeren en begeleiden van concept en design.

Dit ben jij

Een creatieve allrounder met een commerciële drive. Je hebt 3-5 jaar aantoonbare ervaring aan bureauzijde en kunt je goed verplaatsen in de klant. Briegel zit meestal aan dezelfde kant van de tafel als onze opdrachtgevers, dus ‘U vraagt, wij draaien’ is bij ons niet van toepassing. Je bent een zelfstarter die met ondernemers en opdrachtgevers mee kan denken, maar ook de drang heeft om dingen concreet te maken en af te maken. Samenwerken en plezier maken met je collega’s op kantoor geeft je een boost, maar tegelijkertijd vind je het ook waardevol om je vanuit huis te kunnen focussen op een klus. Uiteraard ben je ook:
• handig met Adobe Creative Suite, met name InDesign, Illustrator, Photoshop, Premiere Pro en After Effects.
• op de hoogte van drukprocessen en heb je ervaring met het verkrijgen van drukwerk.
• een kei in Webflow. Hierin bouwen wij sites en landingspagina’s voor enkele klanten.
• bekend met HTML en Wordpress, zodat je onze webbouwers kunt aansturen en briefen.

Wat bieden wij

Een inspirerende werkomgeving waar creativiteit en zakelijk inzicht samenkomen. Je krijgt de kans om te werken aan uitdagende projecten voor klanten zoals Wecycle, LivUp, Saxion, Nsecure, Daniels Huisman en Datacadabra. Verder bieden we een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Briegel geloven we in groei en ontwikkeling. We zullen je dan ook ondersteunen bij het uitbreiden van je vaardigheden en het bereiken van je carrièredoelen.

Solliciteren

Pas jij in het plaatje dat wij hebben van een designer? Dan willen we je er graag bij hebben. Stuur je sollicitatie inclusief cv en portfolio naar Loraine Nijhuis via loraine.nijhuis@briegel.nl. Je kunt tot 24 januari solliciteren. Zien we een match? Dan kan het snel gaan. Eind januari hebben we de eerste kennismakingsgesprekken gepland en begin februari hopen we de procedure af te ronden.

Meer lezen?

Lees meer over onze inzichten, interresante verhalen of alle dingen die wij relevant vinden.