Wij zijn Briegel

Slimme merken
Slimme bedrijven
Slimme bedrijvigheid
Altijd

Toekomstklare ideeën en oplossingen die je onderneming laten vliegen. Kansen zien is één. Ze tot leven brengen is een ander verhaal.

Briegel pakt aan en pakt door. Wat je vraag ook is. We bemoeien ons graag met je merk, je positionering en je campagne. Maar óók met je bedrijfsvoering, business propositie en -development, sales en je product. Of je nu net begint of al doorgewinterd bent, we ondernemen met je mee. Met sterke strategie, creativiteit, innovatieve technieken en commercieel inzicht bereiken we samen ons doel. Briegel is resultaatgericht. Inventief.

En ja, no nonsense zijn we ook.

Bullshit Bingo, daar doen we niet aan. Misschien omdat we ons omringen met bollebozen. Briegel zit op het Kennispark, tegenover de Universiteit Twente. Dichter bij het vuur kun je niet zitten. We passen bestaande technologie vaak op een vernieuwende manier toe. Of bouwen gewoon (samen) een bedrijf voor je, op basis van jouw technologische innovaties.

Echt snel

Onze methode? Flink wat daadkracht, een groot zakelijk inzicht en een gezonde hoeveelheid lef. We durven gewoon te beginnen, ook al is het met niks. En zetten snel iets neer. Of het nu gaat om een nieuw merk, een bijzondere innovatie of om een nieuwe markt.

Echt samen

We zijn medeverantwoordelijk voor het resultaat. En dus ook: voor het proces. We trekken samen op. Van plan tot uitvoering. Dat werkt het fijnst. En ook het meest effectief.

Echt slim

Briegel is gevestigd op de Universiteit Twente in Enschede. Veel van onze participaties en projecten draaien dan ook om nieuwe technologie (maar dat hoeft zeker niet).

Services

Creatie

Creativiteit blijft altijd ietwat ongrijpbaar. Maar wij doen het elke dag: vanuit het niets iets bedenken. Iets doeltreffends en relevants. Iets wat -als het eenmaal bedacht is- eigenlijk de enige mogelijke logische oplossing blijkt.

Strategie

Wat is je plan? Wat is je doel? Hoe kom je daar? Welke stappen moet je daarvoor zetten? Samen bepalen we de strategische kaders. En daar koppelen we direct creatieve, commerciële en/of uitvoerende acties aan. Schaalbaarheid is het sleutelwoord.

Campagne

We zeggen het alvast: je denkt te klein. Briegel denkt groter. Wil je verder komen? Wij weten hoe. Door campagne te voeren. Met onze hulp.

Marketing

Commercieel succes begint bij goede marketing. En goede marketing begint -wat ons betreft- bij een goed samenspel. Met elkaar. Met de tijdgeest. En met alle middelen en kennis die we hebben.

Business development

Voor ons is creativiteit een middel, geen doel. Briegel ontwikkelt ideeën, initiatieven en activiteiten die jouw business commercieel kunnen laten vliegen. Uitvoerend of ondersteunend, we doen het allemaal even graag.

Value Creation

Welke activiteiten dragen bij aan de waarde van je onderneming? Hoe geef je die gestalte? We kunnen ons goed verplaatsen in de rol van stakeholder. Zo scherpen we je propositie en je geest.

Track record