‘No Surprises’: Nieuwe banners voor YIM

Nsecure: één van de grotere spelers op de security markt. Sinds begin 2022 zijn wij aan de slag voor YIM: Your Identity Management. Deze innovatieve service tool is ontwikkeld door Nsecure en had behoefte aan een sterke marketingstrategie. En laat dat nou net zijn waar Briegel goed in is! 

Nsecure heeft volop ingezet op YIM, waarmee ze nu succes aan het boeken zijn op de markt. Met het platform van YIM kan iedereen die ook maar één voet zet op de werkvloer geregistreerd worden en zijn eigen online identiteit krijgen. Iedere gebruiker kan inloggen in zijn eigen omgeving en daar aanvragen doen om accreditatie te ontvangen of toegangsrechten te verkrijgen. Bedrijfsafdelingen kunnen vereisten stellen en per gebruiker verifiëren of aan hieraan voldaan is, om zo iedereen veilig, compliant, en efficiënt aan het werk te hebben.

De propositie staat en we zijn voor YIM volop aan de weg aan het timmeren. Er staat nog veel op de agenda en daar zijn we met man en macht mee bezig. Daarbij kunnen communicatiemiddelen die goed aansluiten bij de strategie natuurlijk niet ontbreken. 

Zo ook, deze (roll-up) banners voor YIM. Een strakke uitwerking met een duidelijke uitleg en aansprekend beeldgebruik. Perfect aangesloten op de YIM merkbelofte: no surprises. Uiteraard zit er nog veel meer in de pijplijn voor YIM, maar ook dit is een mooie mijlpaal om bij stil te staan.