New kid in town: Fatou Sowa

Op 1 september 2023 is Fatou Sowa bij Briegel begonnen als projectmanager. Met haar achtergrond in Internationaal Projectmanagement is ze een toegevoegde waarde voor ons bedrijf. Inmiddels woont Fatou zo’n 2 jaar in Twente en dat bevalt goed. Ze is aangenaam verrast door de regio. Haar hobby’s zijn sporten en reizen. Ook staat ze in haar vrije tijd graag in de keuken. 

“Ik heb erg veel zin in deze baan”, laat ze weten: “Je kunt hier lekker jezelf zijn en krijgt de ruimte om door te groeien. En ik heb hier fijne, creatieve en intelligente collega’s van wie ik veel kan leren.”

Om Fatou beter te leren kennen, legden we haar een aantal vragen voor uit de wereldberoemde en meest gebruikte questionnaire voor een spannend zelfportret: Die van Marcel Proust

Welke eigenschappen waardeer je het meest bij vrienden en collega´s?
Eerlijkheid, humor, zelfvertrouwen, sociaal, integer. 

Wat betekent werkgeluk voor jou?
Wanneer ik mezelf kan zijn op de werkvloer en gezien wordt, dus waardering krijg voor mijn geleverde werk. Impact maken door mijn werk en de voldoening die ik ervoor terugkrijg, levert ook een zeer grote bijdrage aan mijn werkgeluk. 

Wie is je favoriete schilder?
Dat is er meer dan een. Matisse, Botticelli, Michelangelo, Salvador Dali. Ik kan uren kijken naar schilderijen met mooie, fijne lijnen en schilderijen met mooie, felle kleuren, vooral die van Matisse. Ook de Renaissance, voornamelijk de geboorte van Venus en de schepping van Adam, vind ik prachtige schilderijen. Ik kan mezelf ook helemaal verliezen in kunstwerken van het surrealisme, met name die van Salvador Dali. 

Met welke historische figuur identificeer je je graag?
Ik heb grote bewondering voor Nelson Mandela. Hij gaf niet op totdat zijn doel was bereikt. Een dapper en moedig man. Zo’n iemand die zijn eigen waarheid spreekt en daarbij blijft, strijdt voor het goede en in zichzelf gelooft.   

Wat vind je het meesterwerk van de natuur?
Het zelfhelende vermogen van de natuur! Daarnaast draait alles in de natuur om balans. Dit zie je ook weer terug in het menselijk leven. Wij zijn als mensen meer verbonden met de natuur dan we daadwerkelijk denken!

Wat ligt er op je nachtkastje? 
Boeken, oorbellen, lavendelolie, glaasje water.

Aan welke plek bewaar je de fijnste herinnering?
Zonder twijfel: Sicilië en Kroatië! Ik heb in Sicilië gewoond voor mijn studie en daar heb ik heel fijne herinneringen aan. Elke dag pasta en pizza eten, zonder kilo ́s aan te komen, wat een leven! Kroatië, omdat mijn vriend daar vandaan komt en het is bovendien gewoon een fantastisch land vol verrassingen en mooie plekken! 

Wat is je levensmotto? 
Stumbling is not falling. Een tegenslag in het leven betekent nog niet dat het allemaal voorbij is, er zullen nog meer kansen komen als je het niet opgeeft.

Het hele team leren kennen? Neem dan contact met ons op!