Met Stibat aan hun brand en business werken

Stibat maakt zich hard voor het milieu door zo veel mogelijk metalen uit lege batterijen en accu’s te hergebruiken. Ze informeren en motiveren consumenten om batterijen op de juiste manier in te leveren. Wij helpen Stibat hun boodschap in Nederland te verspreiden. En sinds kort doen we nog meer…

Stibat is al jaren klant bij Briegel. We zijn begonnen met ondersteuning te bieden bij hun marketingcommunicatie en content. Soms doen we dit geheel met het eigen team en soms in samenwerking met andere bureaus vanuit het netwerk van Stibat. 

Hoe gaat bureau Briegel te werk?

We willen graag zo goed mogelijk met onze klanten meedenken. We leggen het altijd zo uit: wij zitten niet tegenover een klant aan tafel, maar juist naast de klant. Het probleem op tafel is ons gezamenlijke probleem. Denk aan vragen als: hoe krijg ik tractie in de markt? Vertel ik het juiste verhaal? Hoe krijg ik dat georganiseerd? Waar liggen mijn kansen? Bij non-profit organisatie Stibat kwamen die vragen steeds meer naar voren. 

Sinds kort helpen we Stibat dus niet alleen met de content en communicatie, maar ook met deze vraagstukken. We hebben speciaal capaciteit toegevoegd vanuit ons eigen team aan het marketing team van Stibat. Voor één-op-één advies, persoonlijke aandacht aan de campagnes en meer expertise bij project management.

We helpen met de marktontwikkeling van het specifieke fietsaccu-segment. Inmiddels zijn heel veel Nederlanders enthousiaste e-bikers. Er zijn dus ook heel wat accu’s in omloop, die allemaal veilig hun weg naar een nieuw bestaan moeten vinden. 

Stibat wil ervoor zorgen dat de fietsaccu’s verantwoord worden ingezameld en zo goed mogelijk worden gerecycled. Die uitdaging van Stibat is nu ook de uitdaging van Briegel. Daar gaan we samen mee aan de slag!

Wil je ons bij jou aan tafel?

Neem contact op!