In memoriam: Wouter van Kleunen

Afgelopen week bereikte ons het trieste bericht dat Wouter van Kleunen is overleden. Binnen de verschillende projecten hebben we altijd met heel veel plezier en bewondering met Wouter samengewerkt. 

Wouter was een belangrijke kracht bij de totstandkoming van het countdown consortium, één van de eerste EFRO projecten van de Stichting Twente47. Daarnaast werkte hij met ons samen aan een innovatie op gebied van netwerktechnologie waar hij een aantal belangrijke verbeteringen voor gebruik van veilig en schaalbaar WiFi gebruik heeft ontwikkeld. 

Wouter was alwetend, geduldig en stond altijd klaar als er nieuwe wegen verkend moesten worden. Zowel met diepgaande analytische en technische kennis als met pragmatische oplossingen. Een bijzondere combinatie van persoonlijkheid, kennis en oplossingsgerichtheid die zeer gemist zal worden. Wouter werd helaas maar 40 jaar oud.

Wij wensen zijn vrouw Chantal, zijn zoon Lukas en alle familie en vrienden heel veel sterkte in deze moeilijke periode en bij het verwerken van dit verlies.