Briegel team-as-a-service

Voor bedrijven die in transitie zijn, een nieuwe markt betreden, een nieuwe fase ingaan of een innovatie aan de man willen brengen is er al snel de behoefte aan een marketing manager of business developer. Idealiter vind je zulke mensen en neem je ze aan. Zo bouw je je eigen team op. Dat is de ‘normale’ manier. Maar de wereld is veranderlijk, de arbeidsmarkt krap en je wilt snel beginnen. 

Doordat Briegel veel en vaak bedrijven van meet af aan heeft opgebouwd en veel innovaties al succesvol in de markt heeft gezet weten we door creatie, ondernemerskracht en vooral daadkracht snel en slim stappen te maken. Van al onze klanten en bedrijven is die ‘verandering’ de gemene deler en zijn wij de partner waar je op kan rekenen. Vindingrijk, creatief, ervaren en onverschrokken. 

Dit kunnen we ook voor jouw bedrijf betekenen. Als team.

Briegel team-as-a-service. Voor de rol van marketing manager, business developer of content marketeer. Direct aangesloten op het creative department van Briegel. Zodat de groei gefaciliteerd is en je agile kan zijn in de ontwikkeling van je waardepropositie en klantrelaties.

Marketing, strategie, content, automation, events, brochure, merk, copy, design, etc. Je zoekt het schaap met de vijf poten, waarvan je hoopt dat ze zo snel mogelijk kan beginnen. Die persoon moet dan ook nog een bureau aansturen waar je je creatieve spullen vandaan haalt of misschien zelf af en toe iets maken. Zo iemand vinden is een pittige opgave.

Huur ons in als team voor een vaste prijs per maand. Die verschilt niet zoveel met de kosten van een werknemer en is welbeschouwd een betere deal. Intussen kan je je eigen team opbouwen met de expertise die je op lange termijn in huis wilt hebben, al dan niet aangevuld met die van Briegel.

Benieuwd naar ons aanbod? Neem contact op en maak kennis met Briegel. 

Neem gerust contact met ons op