Briegel gaat voor een nieuwe branding

Is het je al opgevallen? De afgelopen tijd zijn we zowel voor als achter de schermen flink aan de weg aan het timmeren. Nu BLU en Briegel officieel samen verder gaan onder de naam Briegel, is het tijd om Briegel meer prominent op de kaart te zetten. En dat doen we – natuurlijk – met als startschot een nieuw logo en nieuwe huisstijl!

Het team en onze werkwijze blijft hetzelfde, maar met deze nieuwe propositie vertellen we duidelijk wat Briegel doet: Building Brands and Businesses.

Samen met het logo en de huisstijl hebben we de website vernieuwd, onze social media kanalen aangepast en een volledige contentkalender uitgewerkt. En daar zijn we trots op! Gewoon omdat het kan en om te laten zien wat we kunnen. 

Brands

Op zoek naar een vernieuwende strategie, marketing concept, creatie of campagne? We staan voor je klaar en kijken graag mee naar de mogelijkheden om jouw ‘brand’ weer volop in de markt te kunnen zetten. 

Businesses

Hulp nodig met de strategie voor je startup, scale-up of volgroeid bedrijf? Geen probleem! We gaan samen in gesprek en kijken met je mee. We richten ons op business development, waardepropositie en -creatie, om zo tot een succes te komen. 

In adviserende rol voor klanten, of uitvoerende rol voor onze eigen ventures. Zoals we zelf zeggen: Kansen zien is één. Ze tot leven brengen is een ander verhaal. 

Benieuwd of we ook iets voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op en samen kijken we naar de mogelijkheden.

P.S. Volg ons ook op onze socials, waar we regelmatig nieuws delen over werk dat we recent voor klanten of eigen ventures hebben uitgevoerd.