Veel ondernemers zijn overrompeld door de Corona crisis en moeten hals-over-kop digitaliseren en uitvinden hoe ze hun producten en diensten online aanbieden. Hoe presenteer je jezelf? Welke tools heb je nodig? Hoe zet je die in? Hoe hou je de investering onder controle? En kan het ook snel svp!?

Business development en digitalisering
De business developers, marketeers en creatieven van Briegel hakken dagelijks met dit bijltje. Wij zijn veelzijdig, pragmatisch en bewezen succesvol. Wij hebben veel bedrijven vanuit het niets mee helpen opbouwen, zoals 20face, Datacadabra, Zerophobia, SciSports en Twente47. Maar ook bestaande en succesvolle bedrijven hebben we geholpen met hun business development en digitalisering. Zoals Casix en Antea Group.

Onze voornaamste kwaliteit? Ondernemerschap, vindingrijkheid en netwerk. We weten snel hoe we iets voor elkaar krijgen, we hebben en kennen de mensen en partijen om dat gestalte te geven en we geloven in boter bij de vis. Eigenlijk zijn we gewoon gewend om bedrijven gestalte te geven en is digitalisering onze tweede natuur.

Dus heb je als ondernemer een partij nodig die je snel en doeltreffend helpt in deze tijd om je onderneming in deze moeilijke tijd een nieuwe impuls te geven? Mail Peter Hoekstra snel voor een vrijblijvende afspraak!

Wij zijn ervan overtuigd dat we je snel verder kunnen helpen!

Leave a Reply