Jobs

Account Manager Smart Region Twente

By mei 13, 2019 mei 17th, 2019 No Comments

Ben jij van nature ondernemend en altijd op zoek naar nieuwe verbindingen? Krijg jij energie van mensen en ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Houd jij van regelen, plannen en organiseren? Schrik je niet van termen als IoT en sensordata en zie je de meerwaarde van inzicht in data. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Account Manager voor de (online) Smart Region community.

De Functie:

Is er een meer afwisselende functie dan die van Account Manager? Wij denken van niet! Jij hebt een centrale rol binnen de Twente47 Smart Region Community, waarin je onder meer verantwoordelijk bent voor de inhoud op het platform. In dit geval de databronnen en de activiteit op het platform. Je bent werkzaam in de driehoek overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen. Verder ben je verantwoordelijk voor het facilitaire reilen en zeilen van onze online community en het managen/organiseren van evenementen. Denk hierbij aan taken als:

  • Account/Project manager databronnen

Een smart region zonder inzicht in databronnen is geen smart region. Je gaat actief op zoek naar bedrijven, kennisinstellingen en overheden om inzicht te krijgen in databronnen en zorgt dat deze op het platform gedeeld worden.

  • Matchmaking/Community building

Op het platform zal de verbinding tussen vraag en aanbod naar samenwerking op basis van data plaatsvinden. Om deze matchmaking te laten plaatsvinden zal je actief bezig zijn met netwerken zowel on- als offline. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor partners en andere betrokkenen.

  • Evenementen

Evenementen zijn bij uitstek geschikt voor het opzetten van connecties tussen verschillende stakeholders vanuit de online smart region community. De organisatie van thema avonden, kennisdeling op thema’s zoals energie transitie, circulaire economie zijn dan ook een belangrijk onderdeel in je werkzaamheden.

  • Communicatie

Je bent van nature communicatief. Je assisteert bij het uitvoeren van onze online marketingstrategie en deinst niet terug voor PR. Affiniteit met social media en communities is een pre.

Wie zijn wij?

Dit project zal uitgevoerd worden vanuit Datacadabra in samenwerking met stichting Twente47.

Datadacadabra

Datacadabra is werkzaam in Big Data trajecten op vlak van concept- en het ontwikkelen van data intelligentie. We hebben een team van Data Scientists en Business Developers en helpen bedrijven en overheden met het concreet toepasbaar maken van data en inzichten in hun organisatie. Datacadabra is voornamelijk in verschillende overheidstrajecten als partner actief. Vanuit die ervaring concluderen wij dat er project overstijgend behoefte is aan structuur van data en een infrastructuur voor het aanbod ervan.

Twente47

Twente47 heeft als doel om van de regio een smart, internet of things region te maken door het bij elkaar brengen van de kennis van de Universiteit Twente, Saxion Hogeschool en Novel-T samen met het ondernemerschap van de markt. Wij jagen aan, ondersteunen en zorgen dat we klaar zijn voor de toekomst. Samen maken we van Twente dé koploper.

Jij bent iemand die..

Jij straalt energie uit. Je hebt een go-go-go-mentaliteit, kunt snel schakelen en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en bent online-savvy. Wat breng je mee?

Minimaal HBO werk- en denkniveau;

1-3 jaar relevante werkervaring in het bedrijfsleven;

Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels;

Je kunt overweg met Microsoft Office, Google Gsuite etc;

Je bent van nature communicatief en organisatorisch sterk;

Je bent een team player, die inspireert, motiveert en activeert;

Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en bent stressbestendig;

Je bent enthousiast, representatief, servicegericht, leergierig en neemt initiatief.

Dit bieden we jou…

Contract voor bepaalde tijd (6 maanden), met zicht op vast

Marktconform salaris

Parttime mogelijk

Ruimte om jouw ambities waar te maken

Een informele werksfeer

30 vakantiedagen per jaar op full-time-basis

Reiskostenvergoeding

Locatie Enschede:

Adres: Hengelosestraat 500, 7521 AN in Enschede

Is dit jouw nieuwe baan? Go for it!

Ben je enthousiast? Dan horen we graag van je! Solliciteren kan door je cv en motivatiebrief te mailen. Voor inhoudelijke vragen of een kop koffie kun je contact opnemen met Luuk Janssen, luuk.janssen@datacadabra.nl of 0655240770.